11.9.15

CINNAMON BUNS


Mulle iski viikko sitten kova flunssa ja oon niitä ihmisiä, jotka menettävät haju- sekä makuaistinsa joka ikinen kerta lenssun iskiessä. Aistit alkavat vihdoin palautua, joten päätin sen ja alkavan syksyn kunniaksi leipoa korvapuusteja ensimmäistä kertaa. Ja pitsapohjasta ylimääräiseksi jäänyt puolikas hiivapaketti pääsi tällä kertaa roskiksen sijaan käyttöön. Joskus tarvii herkutella ihan perinteisillä ja rasvaisilla sokeripommeilla ja alkava viikonloppu onkin hyvä syy ottaa rennommin syömisen kanssa.

Heti heräiltyäni laitoin taikinan kohoamaan, jotta pullat olis valmiit miehen kotiutuessa töistä. Pullataikinan ohje on Kinuskikissan (ohje täältä) ja täyte yleisin voi-fariinisokeri-vaniljasokeri-kaneli. En edes muistanut, kuinka vahva tuoksu pullista tulee ja T sanoikin töistä tullessaan, että haistoi nämä rappukäytävässä alaovelta asti. 

Maku oli aivan loistava, ulkonäkö hieman ronski. Ehkä ensi kerralla paremmin. Nyt näille pitäisi keksiä syöjät, sillä tein ohjeesta vain puolet ja silti pullia sai kaksi pellillistä. Yllätysvieraiden varalle tietysti pakkaseen muutama. 

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti