25.5.15

CAKE.JPG

Toissaviikolla kokeilin tällä ohjeella (linkki) taitojani keittössä ja tein sitruunajuustokakkua valkosuklaapohjalla. Kyseisestä blogista löytyy muitakin kokeilemisen arvoisia ohjeita ja oonkin siihen aivan koukussa.

Rakkauden leipomista ja keittiössä hääräämistä kohtaan sytyttyä uudelleen alkoin selailemaan tosi paljon erilaisia blogeja miehen katsellessa vieressä. Miehen huomion kiinnitti aina kaikki missä mainittiin sitruuna. En oo itse kovin suuri fani sitruunalle muuten, kuin inkivääriteessä tai vedessä, sillä erilaisten rahkojen ja jogurttien myötä mun makuaisti on kokenut happamia pettymyksiä. Kuitenkin, herran synttärikakku muodostui sankarin omien mieltymyksien pohjalta, joten tässä on. Eikä munkaan makuaistini tällä kertaa pettynyt tai naama mennyt mutrulle.


Linkin ohjeesta poiketen, mulla oli käytössä 23cm irtopohjavuoka, joten ohjetta soveltaen pohja on kaksinkertainen ja kakku huomattavasti matalampi, mutta en kokenut tätä mitenkään ongelmana. En oo koskaan aikaisemmin tehnyt juustokakkua ja mun keittiövälineillä se osoittautuikin melkoiseksi haasteeksi, mutta selvittiin ja sankari oli tyytyväinen. Ehkä jonain päivänä mullakin löytyy asianmukaisia aseita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti