21.4.15

COFFEE WITH SUGAR

Huomattuani mun iholle parhaimman hoitokeinon olevan puhdistus suihkusaippualla ja kosteutus Bio-oililla en oo muita ihonhoitotuotteita raahannut mukanani kaupoista aikoihin. Kasvoista huomasin, että alkaa kuivuus ottaa taas valtaa mikä ihmetytti, sillä näin tapahtuu yleensä vain ja ainoastaan talvella kylmyydestä. Ajattelinpa siis sekoittaa kotoa löytyvistä ainesosista itselleni kuorinnan koko vartalolle.

Sekoitin vähän summanmutikassa keskenään aineita, jotka ovat hyväksi iholle. Öljyä ja hunajaa kosteuttamaan, sokeria poistamaan kuollutta ihoa ja pehmentämään sekä kahvia edistämään verenkiertoa. Oon joskus myös kuullut, että myös kaneli hoitaa kuivaa ihoa joten miksei? En muista missä on tarkat ohjeet, jos silmämääräisyys ei riitä. Koostumus oli mun mielestä hyvä joten sai kelvata. Kokonaisuus oli suurinpiirtein tämä:

2-3 rkl oliiviöljyä (itse lorautin silmämääräisesti)
2 rkl käytettyjä kahvinpuruja (suodatinkahvi)
1-2 dl sokeria
1 rkl hunajaa
ripaus kanelia

Aineet hyvin sekaisin ja kevyt hieronta puhtaille kasvoille. En suosittele herkkäihoisille, melko karkeaa tahnaa kasvoille. Itse käytin kasvoille ja käsiin, sillä käsidesin käyttäminen töissä kuivattaa mun käsiä todella, joten nekin kaipasivat hieman jotain spesiaalia. En oo mikään ihoexpertti, mutta olo virkistyi ja ihoa ei todellakaan kiristänyt. Ohjeella tulee paljon tavaraa, joten heitin purkkiin ja tutkailen huomenna miten toimii, sokeri ainakin mitä luultavimmin sulaa joukkoon.

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti